Jeg er 27 år gammel. Siden 2013 har problemer med skjoldbruskkirtlen. Diagnosen er diffus giftig goiter. I løbet af denne tid var der 2 gange tilstanden af ​​euthyroidisme, der varede henholdsvis 2 og 1 år. Nu igen tilbagefald. Selv sidste gang rådede lægen at tænke på kirurgisk behandling. Men på en eller anden måde pesky pandekage, læst i forbifarten i Google, en dårlig vane med Google sår))) Generelt, hvem blev fjernet skjoldbruskkirtlen? Særligt interessant er radio-iod-testen, den sikreste svulme. Hvordan er din tilstand før og efter? Selve processen med operationen, træning, rehabilitering efter operationen? Hvad har ændret sig i livet, udover at tage en daglig dosis. Måske er der nogle tips? Google har ikke rigtig stor gavn for mig, jeg vil gerne have live feedback. Vær venlig at ikke synke. Komenty for ulemper inde. Jeg undskylder for fejlene.

  • Top på toppen
  • Først på toppen
  • Topical Top

31 kommentarer

Jeg efter 2 procedurer af en radioiodine med din diagnose. Skriv [email protected], jeg vil svare på spørgsmålene.

Du forveksler ikke behandlingen af ​​RJT af diffus-toksisk goiter og skjoldbruskkræft. Forskellige mekanismer, doser og opfølgning.

Behandling samme, drikke og venter på forskellen i doseringer og sikkerhed af pårørende med kræft til at skrive og efter jod udledning hos DTZ det syntes at blive hængende i skjoldbruskkirtlen. I kræft aktivitet længere, men næsten alle har bragt til hospitalet, fordi det er nødvendigt at ødelægge resterne af skjoldbruskkirtlen hos DTZ kan spare, ikke kan gemme, osv, men det meste af aktiviteten i skjoldbruskkirtlen indfanger lys i området af skjoldbruskkirtlen vil være større

Hvis det stadig er aktuelt: shchitovidku fjernet 2 år siden, fordi min goiter i medicin ikke kunne behandles med medicinsk behandling.

Jod blev tilbudt for penge og stærkt tilbøjelig til at gøre denne procedure i Finland. Lægen motiverede dette ved, at de vælger en dosis individuelt for hver patient. Indtast hvis en lille dosis, vil jernet fortsætte med at virke og skal gentage proceduren. Og hvis det er stort, er det en ekstra byrde på kroppen. Jeg sender bare ordene fra min læge, siden jeg gik under kniven :)

Operationen blev udført i henhold til VHI-politikken, klinikken og afdelingen er fremragende. Skriv ud dagen efter operationen. Arret er næsten usynligt.

På sensationer - terapi og det er ikke afhentet efter mig, efter min mening. Sløvhed, døsighed, irritabilitet. Alt er på plads. Men vægten krybrede også til bunken. Og han vil ikke kravle ned. Da jeg kom op til træneren i skole, han sgu glad for, at jeg eutiroks (noget af det specifikt til vægttab drikke) :) han stadig aldrig gøre forkert.

Læger praktiserende monoterapi er nu i flertal, således at en kombineret læse om dig selv (hvis du har tillid til de udtalelser ananimnusov i VC, mange har følt en dramatisk forskel, når man tager en combo). Selvom jeg huskede, at før operationen stakkede doktoren om muligheden for kombineret terapi, lægen ved noget om det;).

Så højst sandsynligt er spørgsmålet ikke, hvordan du får en skjoldbruskkirtel, men i hvilken form for terapi vil blive afhentet efter :)

. Chita City Forum. | |. Chita City Portal.

Fjernelse af skjoldbruskkirtlen

Redaktør: Alina

Re: Thyroid fjernelse

Amodo »20 jan 2017, 15:04

Re: Thyroid fjernelse

semonishna »20 jan 2017, 16:59

Re: Thyroid fjernelse

tm olezhka »Jan 20, 2017, 17:45

Re: Thyroid fjernelse

liv »21 jan, 2017, 15:48

Re: Thyroid fjernelse

cloudlet »21 jan, 2017, 16:02

Re: Thyroid fjernelse

tm olezhka »21 jan, 2017, 16:44

Re: Thyroid fjernelse

cloudlet »21 jan, 2017, 17:00

Re: Thyroid fjernelse

J.K »21 jan 2017, 17:09

Re: Thyroid fjernelse

cloudlet »21 jan, 2017, 5:21 pm

Re: Thyroid fjernelse

liv »21 jan, 2017, 17:50

Re: Thyroid fjernelse

flowerofnan »21 jan, 2017, 18:07

Re: Thyroid fjernelse

liv »21 jan, 2017, 18:10

Re: Thyroid fjernelse

flowerofnan »21 jan, 2017, 18:33

Re: Thyroid fjernelse

liv »21 jan, 2017, 18:47

Re: Thyroid fjernelse

flowerofnan »21 jan, 2017, 19:25

Livet efter fjernelse af skjoldbruskkirtlen

OksanaQ, skriver den 4. juni 2010, kl 12:28

Din taktik er effektiv med din egen kirtels bevarede funktion (om end 1/2!), Og i mangel af en reaktion på eutirox. Fortsæt i samme ånd, kun fra tid til anden (mindst en gang om året) foretage en analyse af forbindelsen mellem T4 og fri T4

mazankin du har 1/2 af din skjoldbruskkirtel, og det betyder allerede meget. Jeg er også næsten et år fjernet skjoldbruskkirtlen helt, vægtøgning til 100 kg, 5 kg, og ingen bevægelse-hkg og der, i første omgang bekymret og så tror jeg, godt, har det vigtigste helbredstilstand forbedres, og vægten han kan have alder, jeg 52. Samochustvie kan ikke sammenlignes med hvad der var før operationen.

18.03.2011 (drift i juli 2009). Efter operationen er næsten 2 år allerede gået. Jeg drikker 106 mg, jeg hentede stadig dosen ved at skrive, ifølge samochustviju.Kakim på en eller anden måde tog 4 kg, indtil det ikke længere går. TTG og ST4 i denne tid tog jeg kun 2 gange og derefter i begyndelsen. Nu skal jeg passere, men selvoplevelse er normal, så på en eller anden måde udsætter jeg mig for senere. Forskellen i fornemmelser før og efter operationen er helt sikkert slående, nu er jeg rolig, der er ingen omrystning, hverken ekstern eller intern. I 6 år holdt jeg denne skjoldbruskkirtlen, holdt det samme, jeg vil genoprette, dtz. så indså, at alt kun forværres og havde en operation, nu tror jeg godt, hvad jeg ikke gjorde før. Det eneste er frygt, men pludselig er der ingen medicin, men jeg håber det sker ikke.

Zdrvstvuyte. kære "kolleger"!
Bemærk at du alle har de samme klager, og du tager alle eutirox eller levothyroxin. Desværre har russisk medicin udviklet en falsk holdning til forbruget af levothyroxin: læger kender ikke sine handlinger og ønsker ikke at vide. Det er mere hensigtsmæssigt at ordinere 100-200 mcg og ikke tænke over noget andet.
Jeg levothyroxin forgiftning kompliceret demieliniziruyuschey polyneuropati og levothyroxin indtag selv i meget små doser fører til en forværring. Jeg er læge, så jeg begyndte at lede efter en vej ud. Selv om det er meget problematisk uden en orator diagnostisk. Og analysen på TTG tid i et halvt år (sådan anbefaling!) Er "til en død poultice". Endvidere afhænger niveauet af TSH ikke af niveauet af St. T4. Reaktionen er kun på ST.T3. Og meget hurtigt. Kroppen til produktion af T3 (som er skjoldbruskkirtelhormon) anvender en elendig mængde sv.T4 (dette er en prehormon). Hvad betyder 96% af den akkumulerede T4 i kroppen og hvor meget det er - lægerne ved det ikke. Og efter 2 måneder i blodet er der en tifoldig dosis (dette skyldes halveringstiden for lægemidlet i 7 dage). Jeg fandt svaret ved at erstatte det meste af dosis T4 (levothyroxin) med T3 (triiodothyronin). Desværre vil du ikke høre medicinske anbefalinger fra endokrinologer om dette. Og derfor i fare eksperiment - eutiroksa at erstatte en del af beregningen triiodothyronin 80 ug pr 12,5 g (1/4 tbletki 50 mcg). Men se vægten dagligt før morgenmad. Fordi du vil begynde at miste det. Det er vigtigt i tide at stoppe og reducere dosis T3 (12,5 mcg hver anden dag).
Desværre mere præcise anbefalingerne nu kan jeg ikke give (dosisberegning så længe jeg ikke gør det, fordi der ikke er mulighed for laboratoriekontrol og venskab med endokrinolog). Men inden for en måned - to tror jeg, jeg vil have en ordning til beregning af doserne T3 + T4, så sender jeg det på stedet.

Skjoldbruskkirtlen fjernelse: konsekvenser hos kvinder, anmeldelser

Skjoldbruskkirtlen regulerer aktiviteten af ​​hele organismen. Det er ikke overraskende, at de sygdomme, der er forbundet med det, afspejles i de metaboliske processer og tilstand af alle systemer. Og hvis du skal slette det? Hvad bliver der af en kvinde, hvis kirtlen ikke er vigtig nok for en person?

Hvordan skjoldbruskkirtlen virker

Overvej virkningsmekanismen for hormoner for at forstå, hvordan fjernelsen af ​​skjoldbruskkirtlen vil påvirke kroppen. Konsekvenserne for kvinder er ikke altid gode, og det frygter mange. Skjoldbruskkirtlen, eller som folk siger, skjoldbruskkirtlen, producerer hormoner kaldet triiodothyronin eller T3 og tyroxin, ellers T4. De virker på cellerne i hele menneskekroppen og regulerer metaboliske processer, hvilket er yderst vigtigt for den normale drift af alle systemer. Når der er en mangel på skjoldbruskkirtelhormoner i blodet, producerer hjernegrupperne mere TSH og stoffer, som stimulerer orgelens aktivitet. Analysen af ​​et blod på TTG definerer meget præcist, om det er nok i en hormonorganisme. Hvis sygdommen er startet, kan lægen vise fjernelse af skjoldbruskkirtlen. Konsekvenserne for kvinder i kirurgisk indgreb påvirker kvinders sundhed.

Symptomer på skjoldbruskkirtel

Hvis der opstår overtrædelser i kirtlen, må du ikke selvmedicinere eller bruge kun folkemedicin til dette. Tiden vil blive savnet, og sygdommen kan tage en mere alvorlig form, og endokrinologen vil blive tvunget til at sende til fjernelse af skjoldbruskkirtlen. Konsekvenserne for kvinder, hvis billeder kan ses her, er et bevis på, at pleje i behandlingen skal være professionel. Det er for kvinder, at skjoldbruskkirtel sygdomme er mest farlige, da reproduktive system lider. Menstruationscyklusforstyrrelser, inflammatoriske processer i livmoderen og selv onkologiske sygdomme kan begynde. Disse og andre ændringer i en kvindes krop skal nødvendigvis skubbe tanken om, at det er nødvendigt at kontrollere skjoldbruskkirtlen.

Narkotikabehandling for skjoldbruskkirtlernes dysfunktion

Overtrædelse af dette organs funktioner er et udbredt fænomen. Men det betyder ikke, at alle patienter med dysfunktion læger anbefaler kirurgi, fordi konsekvenserne efter fjernelse af skjoldbruskkirtlen ofte er mere alvorlige end selve sygdommen. Derfor opererer den i de mest ekstreme, komplekse og forsømte tilfælde. Og selv om endokrinolog foreskriver liv til at tage hormoner som erstatning terapi for hypofunktion, er det stadig bedre end fjernelse af skjoldbruskkirtlen lap, hvorefter effekterne kan være mindre skadelig for en kvinde end når du fjerner hele organet, men de er.

Indikationer for fjernelse af skjoldbruskkirtlen og mulige postoperative komplikationer

Endocrinologist anbefaler for at fjerne skjoldbruskkirtlen med følgende fænomener: knudepunkterne i kroppen i mere end fire centimeter, han stærkt forøget, og spiserøret og luftvejene er forskudt; onkologi, bekræftet under undersøgelsen; hyperfunktion, der opstod på grund af anatomi eller immunogene årsager, hvis medicinsk behandling ikke lykkes. Andelen eller hele kirtlen fjernes - afhænger af diagnosen, nodens fordeling, patientens alder, den generelle tilstand. Den opererede patient er nødvendigvis under observation, da der er risiko for postoperativ blødning. Skader på den tilbagevendende nerve er en anden udbredt og kendt komplikation. Men heldigvis er det nemt at helbrede en erfaren læge. Hvis skjoldbruskkirtlen fjernes fuldstændigt, er det nødvendigt at kontrollere calciumniveauet i kroppen, da ca. en procent af patienterne risikerer permanent hypokalcæmi. I andre tilfælde er det midlertidigt. Der er andre negative konsekvenser efter fjernelse af skjoldbruskkirtlen.

Livet efter operationen

Selvfølgelig har hver person ikke lyst til at lægge sig ned på betjeningsbordet. Men hvis du gjorde det, er det vigtigste ikke at tabe hjertet. Når en del fjernes, er den anden tilstrækkelig til at producere den nødvendige mængde hormoner. Når mere end en del af skjoldbruskkirtlen fjernes, er substitutionsbehandling nødvendig. Det er nødvendigt at tage et hormonkirtelspræparat til det normale arbejde for hele organismen. Nogle gange, da tumoren blev betjent, er det nødvendigt radioiodinbehandling, udført af specialister.

Hvorfor substitutionsbehandling efter operation

Fjernelse af skjoldbruskkirtlen, konsekvenserne af hvilke kvinder er ubehagelige, men repairable, er ikke så forfærdeligt. Vær ikke bange for hormonbehandling. Dette vil kun forbedre dit helbred, fordi kroppen vil modtage de nødvendige stoffer, men ikke fra skjoldbruskkirtlen, men i form af tabletter. Ikke at tage dem, en person løber en risiko for sådanne ubehagelige symptomer på hormonmangel, som forekomsten af ​​overvægt, sløvhed, svaghed, nedsat kardiovaskulær funktion, og i alvorlige tilfælde kan det føre til uoprettelig skade på - døden. Derfor bør ordineret medicin tages.

Fjernelse af skjoldbruskkirtlen. Konsekvenser hos kvinder. Vægtøgning

Mange kvinder er bange for denne meget konsekvens. Et sådant problem opstår, men ikke på grund af selve fjernelsen af ​​skjoldbruskkirtlen. vinde mekanisme i vægt på grund af det faktum, at når giperterioza når hormoner, der produceres af kirtler for meget, alle metaboliske processer er meget hurtigere, øger appetitten, men folk tabe sig. Dette er meget glædeligt for kvinder. Men her har afsløret en stigning i skjoldbruskkirtlen, udført en operation for at fjerne. Nu er de metaboliske processer bremset, og appetitten blev ikke normal. Kroppen er vant til at få mere mad. Og så begynder han at absorbere alle kalorierne og ikke brænde som før. Der er en stigning i vægt. Derfor er det vigtigt at følge kosten efter fjernelse af skjoldbruskkirtlen med et lavere kalorieindhold. En anden grund til vægtøgning er manglen på hormoner i kirtlen i kroppen. Efter operationen er det nødvendigt at drikke substitutionsbehandlingens lægemiddel i doseringen bestemt af lægen. Det er også nødvendigt med jævne mellemrum at overvåge hormonniveauet for at korrigere mængden af ​​medicin, der er taget.

Andre virkninger af fjernelse af skjoldbruskkirtlen (ifølge anmeldelser)

Hvis udført en hel eller delvis fjernelse af skjoldbruskkirtlen, konsekvenserne for kvinder, anmeldelser af der vedrører sundhed og vægtændring er forskellige, men næsten alle er en eller anden måde er forbundet med hormon niveauer i blodet. Så nogle mennesker, der drives på klage over træthed, dårlig sundhed og humør forfald, samt vægtforøgelse, hvilket tyder på mangel på syntetisk hormon i kroppen. Men dem, der oplever angst, irritabilitet, problemer med søvn og bradykardi, tværtimod tager for meget en dosis af stoffet. Således er der naturligvis, hvis fjernelsen af ​​skjoldbruskkirtlen er vist, konsekvenserne for kvinder. Psyke lider som følge af forkert behandling med syntetisk hormon. Hvis dosis af tabletter er valgt korrekt, vil livskvaliteten blive justeret.

Anmeldelser af virkningerne af thyroidektomi

I udtalelse af patienterne er det klart, at efter fjernelse af prostata forårsage problemer mange af de ovennævnte symptomer, men som selv indrømmer undergik kirurgi, hvis der er en godartet tumor i skjoldbruskkirtlen, så ingen er sikkert fra det faktum, at hun vil blive genfødt i en malign. Blandt dem, der har gennemgået kirurgi, er der mennesker, der har beskadiget stemmekablerne under operationen. At genvinde stemmen i sådanne tilfælde er vanskelig. Det tager mindst et år, indtil patienten begynder at tale normalt efter fjernelse af skjoldbruskkirtlen. Konsekvenser hos kvinder i den fødedygtige alder består af og til i det faktum, at de på trods af det normale niveau af hormoner i blodet ikke kan blive gravid, selvom det tidligere var normalt. Endvidere rapporterer nogle patienter en forværring af synet efter fjernelse af skjoldbruskkirtlen. Derfor er du nødt til at veje alle fordele og ulemper, inden du beslutter dig for en operation. Men selv efter fjernelse, efter instruktioner fra erfarne læger, kan du justere kvaliteten af ​​dit liv, selvom det ikke er normen, men i det mindste komme tæt på staten før sygdommen. Og vigtigst af alt - du kan ikke udsætte et besøg hos en læge, hvis du har mistanke om en unormal skjoldbruskkirtlen i jobbet. Udryddelse kan resultere i fjernelse af organet.

Sundhed i skjoldbruskkirtelen afspejles i livskvaliteten. Derfor behøver du bare at overvåge dit helbred og om nødvendigt søge lægehjælp i tide for at forhindre kirurgisk indgreb. Den bedste operation er trods alt en, der kan undgås.

Kirurgi for at fjerne skjoldbruskkirtlen anmeldelser

Skjoldbruskkirtlen spiller en stor rolle i hele organismenes funktion. Men på samme tid for sygdomme er det i første omgang. Anmeldelser om fjernelse af skjoldbruskkirtlen er forskellige, men oftere klager ikke patienterne om livet uden et organ.

Den endokrine kirtel producerer de nødvendige hormoner, akkumulerer jod i kroppen. Derfor er det efter resektion meget vigtigt at tage de nødvendige hormonelle lægemidler og føre en sund livsstil. At dømme efter anmeldelser om fjernelse af skjoldbruskkirtlen, finder barnets opfattelse og selve leveringen sted uden komplikationer

Skjoldbruskkirtelfunktion

Skjoldbruskkirtlen er et nødvendigt organ i den menneskelige krop, placeret på forsiden af ​​nakken og viklet omkring luftrøret. Den vigtigste opgave for skjoldbruskkirtlen er evnen til at bevare iod og producere hormoner, der regulerer stofskiftet.

I cellerne i skjoldbruskkirtlen indgår jod, det kombinerer med aminosyren, hvilket resulterer i triiodothyronin og thyroxin. Derefter kommer hormoner ind i blodbanen og deltager i biokemiske processer, cellevækst, transformerende iltmolekyler og næringsstoffer til energi.

Indikationer for kirurgi. effekter

Hver tredje på planeten er modtagelig for skjoldbruskkirtel sygdom, men ikke alle er vist dets fjernelse. Kirurgisk indgreb kan udføres af følgende årsager:

  1. Malign eller godartet organets neoplasma.

Til dato er der flere sorter af tumorer, der adskiller sig fra hinanden i væksthastigheden og muligheden for at danne metastaser. Hvis kræft metastaseret i lymfeknuderne, fjernes de også.

  1. The goiter er vokset til store størrelser og presser på halsens organer.

Meget ofte kan en patient i nakken se en lille hævelse, hvilket forårsager ubehag.

  1. Den forstørrede kirtel sænkes og er placeret bag den nedre del af jugular fossa.

Oftere er defekten diagnosticeret hos ældre, i løbet af hvilket liv lymfeknuderne gradvist ekspanderet og sænket, og pressede på luftrøret og spiserøret.

  1. Generering af skjoldbruskkirtelhormonorgan i store mængder.

Med overdreven produktion af skjoldbruskkirtelhormoner kan lægemiddelterapi, afhængigt af kroppens egenskaber, være ineffektivt. Ubegrænset modtagelse af radioaktivt jod kan føre til vækst af skjoldbruskkirtlen til enorme dimensioner.

  1. Forskellige skader shchitovidki.
  1. Giftig diffus goiter.
  1. Individuel intolerance af medicin under behandling eller ineffektivitet.

Opdaget i skjoldbruskkirtlen er ikke en indikation for fjernelse. Problemet med knuder løses også på en helt anden måde: Ethylsirup indføres i den ved hjælp af en sprøjte, hvilket letter resorptionen af ​​knuderne.

I nogle tilfælde kan fjernelsen af ​​hele organet eller en del af det føre til komplikationer eller nogle ændringer i kroppen:

  • krænkelse af stemme
  • et unormalt lavt niveau af serumcalcium;
  • blå eller rød plet på operationsstedet
  • blødning;
  • dannelsen af ​​pus;
  • fald i thyroideahormon niveauer.

Hvis operationen udføres af højt kvalificerede specialister, så overholdes de fleste af konsekvenserne for patientens helbred ikke.

Efter at have udført de nødvendige kirurgiske manipulationer, overføres patienten næsten øjeblikkeligt til en generel afdeling. I den første dag at komme op anbefales ikke. Hvis dræningen blev sat under operationen, rengøres den næste dag.

Før udskrivning skal den behandlende læge forklare patienten om yderligere observation og livsstil. Folk, der har aftalt at genoprette skjoldbruskkirtlen, adskiller sig praktisk taget ikke fra de sunde. De arbejder også, går ind for sport, rejser, bliver forældre.

Det er meget vigtigt at observere en diæt i den første postoperative tid, som skal omfatte kød og fiskeprodukter, flydende poretter. Gradvist, med hver dag af patienten anbefales at tilføje til kosten Mos kartofler, flydende suppe, æg omelet.

I løbet af den første postoperative måned skal patienten undgå stressede situationer, overspise, drikke alkohol og nikotin. En positiv effekt er de hyppige vandreture i frisk luft, klasser i poolen, en god søvn og indtagelse af vitaminer.

Livsstilen efter resektion af skjoldbruskkirtlen er ikke forskellig fra andres, men for dette er det nødvendigt at tage substitutionsbehandling medikamenter, som består i daglig indtagelse af medicin på basis af thyroxin.

Endokrinologen skal have en vigtig opgave - at vælge den rigtige dosering af hormonet, afhængigt af det skjoldbruskkirtelstimulerende hormon i blodet. Tilstrækkeligt udvalgt dosis fremmer tilstedeværelsen af ​​TSH i kroppen inden for normale grænser.

Hvis hormonets niveau inden for to måneder bliver stabilt, anses dosen for at være korrekt valgt. Derefter bestemmes TTG kun en gang om året.

Mange spørger, hvorfor det er så vigtigt at tage stoffer uden afbrydelse. Det er meget enkelt! Hvis tabletterne ikke tages dagligt, så under kontrol vil det være umuligt at bestemme det nøjagtige niveau af hormonet og justere dets dosering.

Det er nødvendigt at følge instruktionerne nøje, ellers vil tabletten i maven ikke opløses helt. Og dette vil igen påvirke resultaterne af testene.

Det meste af det retfærdige køn er bekymret for, at efter tykkelse af skjoldbruskkirtlen vil deres vægt begynde at stige. Ofte står kvinder overfor et lignende problem, men det er ikke forbundet med kirurgisk indgreb.

Med udviklingen af ​​hypothyroidisme udvikler en kvinde en appetit, men samtidig taber den sig. Samtidig begynder skjoldbruskkirtlen at ekspandere. Efter dens fjernelse begynder metaboliske processer i kroppen at bremse, og appetitten forbliver den samme, da kroppen bruges til at modtage mad i store doser. På grund af dette er der en stigning i vægt.

Efter resektionen ordineres patienten hormonelle lægemidler, vitaminer og substitutionsbehandling. For at genoprette den følelsesmæssige tilstand anbefales det at konsultere psykologer for at undgå postoperativ depression.

Oftest er årsagerne til operationen neoplasma af kirtlen. Derfor er fysioterapi nødvendig for genopretning. Procedurerne vil bidrage til at undgå en gentagelse af sygdommen og involvere sunde væv i processen. Med hypothyroidisme har terpentinbade en positiv effekt på genopretningen.

Ofte efter operationen er rehabilitering ikke nødvendig. Det er nok at opfylde alle anbefalinger fra den behandlende læge og regelmæssigt gennemgå en planlagt undersøgelse.

Handicap efter fjernelse af skjoldbruskkirtlen

For at registrere et handicap kan en person kun, hvis han har diagnosticeret maligne neoplasmer i endokrine kirtler. Efter operationen kan patienten fuldt ud arbejde og leve, så han har ikke ret til handicap. Undtagelsen er de alvorlige konsekvenser, der førte til tab af motorfunktion, hvilket er yderst sjældent.

Indikationer for handicap efter operationen omfatter:

  1. alvorlig åndenød;
  2. udseendet af overskydende vægt;
  3. diabetes mellitus
  4. anæmi, træthed;
  5. krænkelse af hjerterytme
  6. højt kolesteroltal.

I mangel af komplikationer bliver patienten simpelthen afladt fra hospitalsarket i lang tid.

Forventet levetid efter operationen

Patienten efter resektion i skjoldbruskkirtlen skal følge strenge anbefalinger gennem hele sit liv. For eksempel undgå hypotermi, solbadning. Det anbefales at sove godt og ikke være nervøs.

Hvis patienten tager sig af sig selv, følger symptomernes udseende, følger råd fra specialister, så vil han leve et langt liv uden komplikationer.

Nødvendigt lægemiddelminimum

Den postoperative periode kræver indtagelse af de nødvendige lægemidler:

  1. Ibuprofen er ordineret for at reducere smerte. For alvorlige smerter er Morphine ordineret efter lægens recept.
  2. Levotiroksin natrium er ordineret til hypothyroidisme.

Yderligere indtagelse af hormonelle lægemidler er kun nødvendigt i tilfælde af resektion af begge lobes.

Kost efter resektion af skjoldbruskkirtlen

Kost efter resektion af skjoldbruskkirtlen

Stærke restriktioner for overholdelse af kost er ikke til stede. Undtagelser omfatter alder, patientens sundhedstilstand og postoperative komplikationer. Det anbefales at afvise modtagelse af fedt, salt, røget mad, kulsyreholdige drikkevarer. Der lægges særlig vægt på sojaprodukter - de sænker arbejdet med hormonelle lægemidler.

Efter resektion af skjoldbruskkirtlen anbefales det, at patienten erstatter melprodukter og animalsk fedt til grøntsager og frugter. Du bør opgive legumes, stærk kaffe, alkoholholdige og kulsyreholdige drikkevarer.

Kosten skal omfatte fisk, østers, blæksprutter, muslinger, havkål, æg, magert kød og grøntsager, olivenolie eller linolie. Opgiv ikke forskellige kornarter (boghvede, havregryn, hirse): de er kalorieindhold, mættet med vitaminer, proteiner og sporstoffer. Te og kaffe kan erstattes med compotes, frisk, urtete.

Andre lægemidler

Nogle lægemidler reducerer absorptionen af ​​thyroxinhormoner. Af denne grund skal den behandlende læge være opmærksom på brugen af ​​andre lægemidler.

Glem ikke at du skal drikke medicin af forskellige grupper om cirka fire timer. Hormoner bør tages en halv time før måltider på tom mave.

Graviditet og fødsel efter operationen

Resektion af skjoldbruskkirtlen er ikke en kontraindikation for at opfatte og bære et barn. Den eneste betingelse er at informere gynækologen fra de første måneder, fordi gravide kvinder skal justere doseringen af ​​hormonelle lægemidler igen.

Enhver fysisk aktivitet er ikke kontraindiceret, hvis niveauet af hormoner i kroppen er normalt. Men det er nødvendigt at udelukke de sportsgrene, hvor belastningen på hjertet er signifikant øget.

For flere år siden blev min far fjernet fra skjoldbruskkirtlen. Hver dag før morgenmaden drikker han en pille og føles fint hele dagen lang.

Af lægelige grunde udpegede den behandlende læge mig en operation for at fjerne skjoldbruskkirtlen. Jeg genvandt meget hurtigt, nu går jeg ind for sport og fører en normal livsstil. Det vigtigste er ikke at glemme at tage hormonelle lægemidler og gennemgå undersøgelser.

Af medicinske grunde, for nogle år siden havde jeg en resektion af skjoldbruskkirtlen. Umiddelbart efter operationen blev jeg ordineret erstatningsterapi for hormoner. Nu har jeg det fint, og min livsstil er ikke anderledes end resten.

Da jeg blev gravid, korrigerede endocrinologen mig dosen tyroxin. Alle ni måneder følte mig godt, fødslen var uden komplikationer.

Virkninger af operation på skjoldbruskkirtlen. Prophylax af konsekvenser:

Læs for Zdravia et hundrede procent:

  • natalia til posten Saltopløsning til næsen: vi koger korrekt
  • Lisa til at optage Mastodinone er effektiv til bryst
  • Olga til posten Modtagelsen af ​​Mastodinon er effektiv til brystet
  • Elena til posten Hvad skal man gøre, hvis de revnede læber, hvordan man kan helbrede
  • Elya til pladen End for at behandle trøst hos børn?

Besøg siderne Sundhed i sociale netværk!

Kirurgi for at fjerne skjoldbruskkirtlen anmeldelser

I fravær om sæler inden for sømmen for noget at fortælle eller sige nelza-hvis forstyrrelser er kirurgens undersøgelse fattig.

Udfør en fuldstændig konklusion fra erklæringen.

Din antagelse om hvile er korrekt.

Hvis dette vil berolige dig, så en sådan mulighed som du har i 3-4 personer ud af 100, som du regner med på gaden!

Når zdachi TSH test ikke skal være normal, og lige under 0,4 derefter thyroxin - godbidder, og endda c / o 3 måneders drift at bestemme TG og så hvert kvartal i løbet af det første år. Dette er til at begynde med.

P. S. Det er bedre at blive observeret af en endokrinolog (han ved, hvad en thyroxin er) ved at kende problemet, end hos en kirurg eller en anden, der holder statistikker i en polyklinik.

Mennesker er irritabel og uden undertrykkende terapi, tune ikke dig selv til ubehagelige fornemmelser, og alt bliver fint.

Mine patienter på den undertrykkende behandling smiler, fordi de ved, at tilstrækkelig suppressiv terapi er vigtig for forebyggelse af tilbagefald.

Når zdachi TSH test ikke skal være normal, og lige under 0,4 derefter thyroxin - godbidder, og endda c / o 3 måneders drift at bestemme TG og så hvert kvartal i løbet af det første år.

Hvis en thyroxin meget, der bliver tynd, hvis lidt så bliver tåbelig. Og i dig ville det være nødvendigt, at det ville være så meget, at -TTG har sænket under norm eller sats = det er totalt at beskylde dem i din overflødige vægt, det er umuligt

Det sidste spørgsmål af svaret kan ikke findes: ag :: ag :: ag:

Lad os først se på TTG 18.07, og så hvad vi skal gøre.

Tyroxinvit. Og vasker ikke ud og tværtimod. Et fald i mængden af ​​absorption af thyroxin er lettere ved en overtrædelse af reglerne for at tage stoffet, jeg håber du ved det.

Bare så vit.A. tage det er ikke nødvendigt - f.eks. hypervitaminose, har du nogen klager, der tyder på mangel på det.

På baggrund af at tage undertrykkende TSH-behandling er det nødvendigt at kontrollere calcium hvert halve år, et år, men det afhænger også af dosis og varighed af thyroxinindtag.

Z. Y. Mit allerførste spørgsmål var, da stemmen blev genoprettet. For dem der kan have et lignende problem: Nu er alt i orden med stemmen, kun høje noter er ikke til stede (nogle gange vil du skrige, men det virker ikke: ag :). Så alle, der sagde at de havde brug for tid, var helt rigtige.

: af: ikke reducere! Kunstigt introducere dig selv i hypothyroidisme og derved sænke den grundlæggende udveksling for subjektiv forbedring af trivsel.

Sundhed for dig det tilføjer ikke ligefrem, overholder de samme regler som alle andre

ikke det faktum, at sænkning af doseringen for en lille smule sundhed vil forbedre, men for meget er det absolut ikke bedre

Snart den næste analyse på TTG, om det er nødvendigt at overdrage også 4? Eller måske noget andet?

En gang hvert halve år + TG, ATTG

fra 08.10.2010: TTG 0,39; Ca + 1,13, nCa 1,08; K 3,62, Na 136,2

Jeg forstår at 0,39 er lidt, men stigningen er lidt bekymret; Hvorvidt det er nødvendigt at øge en dosis af thyroxin (til sidst blev det koldere)?

Men om et år vil jeg endda officielt blive betragtet som helt sund.

Hundredvis af meninger, men jeg vil gerne vide kendskabet til kompetente personer.

Lymfeknuder blev ikke fjernet og undersøgt?

Hvis tilstanden betragtes som T1, så i teorien mb mål og lav normal TSH - men jeg vil gerne kontrollere rigtigheden af ​​et sådant skøn.

Om et halvt år - fra drift TTG + TG + ATTG

Du tilhører en gruppe af lav risiko, og at de gav den tredje gruppe - så de ikke tog noget væk, de gav det. Tag det som generøsitet.

Alt det er fantastisk, hvor meget nonsens folk har i deres hoveder..

Z. Yynet, med lymfeknuder gjorde ikke noget (absolut ingenting!).

RS Forvent ikke noget, du har brug for en scanning - så gør det. En redegørelse for resultaterne.

RS Forvent ikke noget, du har brug for en scanning - så gør det. En redegørelse for resultaterne.

Vigtigt ikke en dosis af thyroxin - og TTG. TSH lav-normal (lavrisikogruppe) MEN. tilstanden af ​​lymfeknuderne blev ikke evalueret, og de blev ikke fjernet under operationen

Læger fra Ukraine, svar!

Læger fra Ukraine, svar!

Hvis strukturen på dine dispensarer indeholder en afdeling af radiologi, så ja! Men i Vinnitsa i min scanning er ikke færdig, kan jeg være forkert! Jeg ved om andre byer: Kyiv 3 centre, Dnepropetrovsk 2 centre, Lviv, Odessa, Kharkov. ([Kun registrerede og aktiverede brugere kan se links])

Og hvor dyrt er det? og hvad er det generelt?

Det er klart, at i onko er, men arbejder de med isotoper?

Rita, hvorfor køre? Der er telefoner der, spørg omkostningerne direkte, hvor du er komfortabel. Og så er der øjeblikket, du undersøger, "shob bulo" eller en specialist?

Af den måde, da jeg talte om telefoner, kan alle disse tekniske problemer drøftes.

Og tilsyneladende ikke længere i Vinnytsia: ac:, men ikke løbe fremad, lad os vente på resultaterne af analyserne.

Gentaget ultralyd i onkologisk dispensar viste "i fremspring af venstre lobe" knude og en stigning i supraclavicular lymfeknudepunktet. Vi tog en punktering l / y, resultatet af epithelceller, fragmenter af fedtvæv. De sagde, generelt er intet dårligt ikke synligt. Har udnævnt eller nomineret til at komme igen om 2-3 uger efter undersøgelsen. Advaret om, at operationen er sandsynlig.

Gentaget ultralyd i onkologisk dispensar viste "i fremspring af venstre lobe" knude og en stigning i supraclavicular lymfeknudepunktet. Vi tog en punktering l / y, resultatet af epithelceller, fragmenter af fedtvæv. De sagde, generelt er intet dårligt ikke synligt. Har udnævnt eller nomineret til at komme igen om 2-3 uger efter undersøgelsen. Advaret om, at operationen er sandsynlig.

Dette blev fortalt til dig, eller du har en "konklusion9" på dine hænder? Og hvad skal man beslutte om i 2-3 uger?

Det er svært at tro på forsikringerne om, at alt vil være fint, selvom alt ikke er godt

Nå, ikke meget gode tests, dette er et fixabelt spørgsmål. Jeg ville på dit sted have lyttet til ANNA's mening.

. Jeg vil sige, at du skal gå til Kiev - til folk der er bekendt med moderne principper for behandling af skjoldbruskkirtlen.

Cytologi (beklager, jeg kan lave fejl): Papillært og adenomatøs struktur folikulyarnogo epitelhyperplasi med elementerne, det aktive profiliratsiey, som kan betragtes som predkantseromatoznuyu.

For de samme stoffer oblasnoy konklusion de cytologiske laboratorie: Grupper og lag folikulyarnyh hyperplastiske celler med tegn på alvorlig atypia med særskilte fænomener malitizatsii, Et stort antal gigantiske flerkernede celler (meget uhørlige.).

Og hvad ville det sætte ord betyde.

Nu er der en måned uden thyroxin og jodholdige produkter. I denne henseende er spørgsmålet: Er det muligt at trække thyroxin på en eller anden måde? Og hvordan bestemmer du, at du allerede kan starte RJT?

Og hvad er dette mest RJT? Måske nogle links, hvor der er anmeldelser af dem, der bestod? Tak på forhånd!

Med klor tror jeg du holder for meget, fordi den mest almindelige desinfektion af drikkevand (i Vinnitsa UFO) er chlorering! Så drik ikke også drikkevand? Produkter eliminerer og medicin også. Generelt er iod i urin defineret som en indikator for alvorligheden af ​​"sultestrejken" i stater inden radioiodin.

Og hvor reopererede du dig? Navnet på operationen.

Forresten et spørgsmål om postoperative symptomer. OOOOchen hyppige "gåsebumper", som meget tales om + følelser af følelsesløshed i benene, og endda kinder og tunge. Hvordan man kæmper Hvorvidt og generelt det er normalt, trods alt fra højre side til mig bør parashchitovidnye kirtler ikke være tilsluttet (knuder til venstre var).

Forstyrre lidt ubehagelige fornemmelser i sømområdet, især venstre. Det er synd, jeg ved ikke godt, hvad lymfesystemet og lymfeknuderne er, ellers ville jeg forstå, at det skulle være sådan. I eftermiddag var der en lille temperatur på 37,1. Er dette også normalt?

Jeg venter på resultaterne af histologi, og derefter på RJT!

selv om det tilsyneladende er min læge, der er dejligt at spørge om dette.

Og ikke at bemærke gipotirozom er det muligt op til

til koma (se "citadel" Cronina) Ja, og ikke en gipotirozom kan ikke bemærke, og du kan ikke bemærke, men du kan ikke forstå. Definition af TTG i to timer for at besvare spørgsmålet om kompensation

Og du kan ikke tage noget i denne henseende og ignorere alle indlysende symptomer. eller på baggrund af substitutionsbehandling for at opnå euthyroid-status, og på kortet vil lægen stadig skrive hypothyroidisme, men med en lille tilføjelse kompenseres medicinsk: ab:

Nu er det 100% på RJT.

Resultatet af histologi: væksten af ​​papillary-follikelcarcinom i skjoldbruskkirtlets resterende væv, mts til lymfeknuderne til venstre.

Og hvad betyder det "papillary-follicular9", og hvorfor bruge ordet carcinom og ikke kræft? (Måske vil du give et link, så hundrede meter svar ikke kan skrives)

Ligeledes kan følelsesløshed generelt være en manifestation af hypothyrose

Jeg bemærker næsten ikke hypothyroidisme, der var edemaer, men ikke stærk, følelsesløshed - dette er selvfølgelig en betydelig ulempe, men intet, du kan også tolerere. Det eneste, der virkelig ikke kan lide det, er at det postoperative ødem er meget langsomt, det er også forbundet med hypothyroidisme?

Jeg citerer et uddrag: "10.03.11 І131 terapi (7143,0MBk) Når kroppen scintigrafi afsløret ophobning af RPF (. Det) I fremskrivningen af ​​skjoldbruskkirtlen sengen, mere på højre Ekstratiroidnogo (??) besparelserne findes ikke i de kontrol undersøgelser - en betydelig regression... yodnakaplivayuschey væv startede undertrykkende hormon (thyroxin 150mkg) Anbefalet:.. kontrol af TSH og TG i to måneder. " Hvis der er fejl, undskylder jeg, jeg oversætter dette fra ukrainsk.

Og nu, faktisk, mit spørgsmål. Lægen advarede det om tre måneder. Sørg for at passere en diagnostisk scanning. Dette er virkelig nødvendigt, eller afhænger af resultaterne af TSH og TG.

Og hvorfor TG og ATTG - om seks måneder (eller tre måneder)? Hvorvidt jeg forstår, hvad er det, det er forbundet med fjernelse (og destruktion) af resterende væv SHCHZ?

Hvorvidt jeg har forstået, hvilket niveau af en TG før 3 måneder efter en radioiodine er det ikke vejledende?

Selv hvis vi samler 9 gravide, bliver barnet ikke født før tid (er).

Lad os have problemer som vi får

Det ligner ikke en keloid. En måned senere bliver den anden blege, bliver lige og bliver en tynd linje som en hudfold. Bare rolig om dette: ab :: ab :: ab:

anmodning til administratorer: Kan jeg fjerne billedet? tak!

Tak for svaret på calcium, og det gør jeg

fra 04/27/2011 (onkologen har rettet):

TSH 8,53 (norm 0,27-4,2), T4c 1,2 (0,93-1,7), TG 3,51 (1,4-78,0). Dosis af thyroxin er 150 mcg. Dosis blev ikke øget, hvilket motiverede en høj TTG "nylig radioiodine" (10.03.2011) Tildelt kontrol gennem måneder.

TSH 10.23, T4cv 1.27, TG 7.96.

Er der nogen grund til panik?

2 / du glemmer at tage stoffet eller drikke mælk eller kaffe

3 / De tager medicin, der forstyrrer thyroxin

2 / drik ikke noget overhovedet - det er forkert.

3 / hvad er hindringerne. undtagen thyroxin accepteret piller kaldet Deprevit trukket mig til en neurolog, og i resuméet beskrevet som "urte antidepressivt middel" (slags hypericum gør dem producerer Kiev Vitamin Plant)

Er der nogen grund til panik?

Der er ingen grund til panik, der er en anledning til at øge dosis. Et planteantidepressivt middel kan muligvis have forstyrret absorption. I det mindste skal du sætte ham væk i fire timer. Dosisforøgelse, med en sådan TTG, straks ved 50 mcg. Op til 200.

Hvis den øvre grænse for referenceværdierne for T4 i dit laboratorium er 1,8, så er alt normalt med en dosis thyroxin.

Og den ansvarlige læge siger at du burde være gået?

Har overleveret et blod på Sa ioniseret. Nulstilling 0,94, næsten to gange lavere end normalt. trods det faktum, at jeg tager daglig calcium D3 (3 tabletter om natten.) Hun spurgte lægen, hvad hun anbefaler calcium medicin, og hun svarede, at "calcium er fuld af narkotika i apoteker." men hvad rådgiver du?

I alt + til calcium AKTIVE former for vitamin D-rocataltol eller alpha D3-teva eller etafa /

Nu tager jeg ikke thyroxin, tk. i 20'erne vil jeg være diagnose. scanning. Læs, at der er et stof triiodothyronin, til-ing ligesom hjælper til hurtigt at hoppe tilbage i hypothyroidisme, kan det være et stykke tid til at tage i stedet for thyroxin efter midlertidigt løft. kan du give din mening eller link, hvor kan du læse om det?

Det kan kun tilføjes, at resten af ​​patienterne kom til scanninger uden ANT-analyse for TG, når thyroxin blev trukket tilbage. På hvem joden ikke afslørede noget, anbefalede de at donere blod om et år og ikke afbryde hormonet.

Så jeg tror, ​​er det ikke en sorg fra sindet? På mig på en thyroxin var TG også i målgrænser. Giv ikke op - nu, og der var ikke noget at bekymre sig om

TG 33.1 - det er stadig for højt en figur, så intet om dette ikke preprinimat.

Du skal gøre som du skal gøre. Og så er der chancen for at bide dine albuer. sådanne er "folk, der ikke overlever", så bliver handicappede på grund af de sygdomme, der er helt modtagelige for behandling.

Og nu er det spørgsmålet. For mig at passere eller finde sted snart genkommission i tilfælde af fysisk manglende evne omfatter inspektion for den eller hende herunder røntgenstråler (fluorografi) af organer i en thorax. At jeg drikker iod den anden dag, påvirker ikke røntgen, du kan gå. Og på samme tid, hvis "source9quot" af min høje TG der, vil fluorografi vise det? Og generelt vil det i det mindste vise noget?

Og hvorfor viste jood slet ingenting?

Og nu er det spørgsmålet. For mig at passere eller finde sted snart genkommission i tilfælde af fysisk manglende evne omfatter inspektion for den eller hende herunder røntgenstråler (fluorografi) af organer i en thorax. At jeg drikker iod den anden dag, påvirker ikke røntgen, du kan gå. Og på samme tid, hvis "source9quot" af min høje TG der, vil fluorografi vise det? Og generelt vil det i det mindste vise noget?

Og hvorfor viste jood slet ingenting?

Photoroentgenography rentegovskie ser skygger og metastase kan se - han ikke kan se, radioaktivt jod - ophobning af jod, CT med forskellig opløsning ser tætheden og så på modificeret CT. Ultralyd skal udføres af en person, VED, hvad de søger

MB, på en eller anden måde gå ud over Vinnitsa og-ingen kommunikation?

Kirurgi for at fjerne skjoldbruskkirtlen anmeldelser

Hele denne tid er testen for hormoner gode.

Post redigeret af Moon_Light - 24. november 2011, 20:20

  • Yuki's Guru 26 nov 2011, 10:05
  • Yelena har ingen profilkommentarer endnu.

Jeg er alle tabt.

Jeg blev observeret på mit hjem i Nchk, i Cheboksary i Endocrinology Center, på veteranernes hospital. Fortæl mig en anden.

Jeg er alle tabt.

Jeg blev observeret på mit hjem i Nchk, i Cheboksary i Endocrinology Center, på veteranernes hospital. Fortæl mig en anden.

Jeg behøver ikke at gå til forstæderne for radioaktivt jod. I Nizhny er det længe blevet brugt i praksis. se dine test, hvis alt er normalt, løn, et par dage før du går i seng, efter et par dage bliver de afladet. Resultatet kan forventes inden for seks måneder. Jeg mistede koordinaterne til dette hospital, men internettet for at hjælpe dig)))

  • Taknado Resident 27 nov 2011 kl 13:00
  • Ekmzyf Guru 27 nov 2011 kl. 13.25

min søster gennemgik 2 kurser med radiacid i jod, sagde at det blev meget bedre.

  • Moon_Light Guru 26. okt 2013, 21:26

Nå så. Siden januar i år bor jeg uden skjoldbruskkirtlen, er fjernet, blev analysen af ​​punktering blevet dårlig.

Hvad jeg vil sige: Livskvaliteten er blevet dramatisk forbedret, tabt 8 kg, hvis det var en søvnig flyve konstant træt, er energien nu slået med nøglen. Generelt har denne operation været til gavn for mig.

selve operationen og den postoperative periode var vidunderlig. med en stemme fuld ordre (dette er det første, jeg kontrollerede, åbner mine øjne i intensivafdelingen)

Kirurgi for at fjerne skjoldbruskkirtlen. Hvem står overfor, se, tak!

Der er en meget stor sandsynlighed for en operation for at fjerne skjoldbruskkirtlen.

Problemet begyndte omkring 8-9 måneder efter barnets fødsel. Jeg begyndte at tabe sig kraftigt, om foråret begyndte det at smide i varmen, cyklen blev brudt. Har rettet til gynækologen, har hun rettet mod endokrinologen (hun kunne ikke lide mine øjne), og hun var ikke forkert. Næsten et år har jeg været registreret hos Klovska, men jeg kunne ikke lide det og besluttede at ansøge om et andet center. Har rådgivet om Rejtarskaja 22. Er der gået, taler uzisten og lægen fra driften.

Men jeg ved det ikke. Jeg græder. Jeg vil ikke have en operation.

Selv årsagerne til udseendet af et problem med skjoldbruskkirtlen forstår ikke før levering var ok. Jeg er 25 år gammel.

Kan nogen komme over et lignende problem, hvordan har du løst det ??

Jeg vil være taknemmelig for eventuelle svar.

Indsendt den 13. april 2016, 17:18

28 kommentarer

Thirazol drak? En thyrotoksicose hos dig?

Mange tak!
I dag er lægenes ord blevet bekræftet. TTG-26,87 rædsel. (((
Så gjorde dine slægtninge operationen?

Nej, thu-thu herlighed til siden, behandle medicin

du har en meget høj, i malia nu og i det sidste halve år er alle tre hormoner normale

Gå til læger. En sådan operation er et ekstremt tilfælde. Det er så hele mit liv på hormoner

Azalia 13 april 2016, 17:45

Nej, det er det ikke. Dette er kun et overskud af hormoner, så en del af skjoldbruskkirtlen fjernes. Min svigermor havde en sådan operation for 15 år siden, alting er fint!

Iness33 13 april 2016, 17:27

hvis du er fra Kiev derefter på Zhytomyrska der er en gren på skjoldbruskkirtlen, hvis du har brug for at kontakte mig

Celeste22 13 april 2016, 17:45

På mig også en thyrotoxicosis, jeg drikker tirozol allerede 10mes. Hormoner er allerede lige over den øvre grænse for normen, og i starten overskrider de generelt. Jeg drikker alkohol, det normaliserer skjoldbruskkirtlen. Find roden af ​​cinquefoil hvid og bryg det i et par måneder. de siger meget

På mig ved venen slettet. I Kiev.
Det er okay.
Drikker bare hormoner nu hele tiden

Elena_K 13. april 2016, 18:07

Min tante blev fjernet sidste år på det regionale hospital. Det virker der, og det blev fjernet der. Nu er alt i orden, tilstanden er forbedret, ansigtet begyndte at se normalt ud (før operationen var det som efter bier). På hormoner.

Jeg er mest bekymret for, at vi havde babyer.

Raisa 13 april 2016, 19:08

fjernt skjoldbruskkirtlen er ikke kontraindikation for graviditet

Ab sandsynlighed for abort ((

Raisa 13 april 2016, 22:50

pah-pah, det er okay. Det vigtigste er at kontrollere niveauet af hormoner

mamoska 13 april 2016, 18:16

Du har brug for en læge. Min chef havde også et problem efter en masse stress. Har rettet mod fjernelse. Men det var tid, alle roede ned. Nu drikker han kun af skjoldbruskkirtlen. Du kan altid slette, ikke haste. Det er ikke ondskabsfuldt, og graden er ikke høj, det må muligvis stadig undersøges.

KNata 13. april 2016, 18:34

Min mor blev fjernet ved 20 år gammel, nu er hun 65 år. Dette er ikke sådan en forfærdelig operation. Vær ikke bange, men så vil der være mindre problemer.

søndag 13. april 2016, 19:23

Hormoner drikker hele mit liv. Hvis skjoldbruskkirtlen fjernes eller fjernes.
Jeg blev ikke fjernet, fordi der er mange små knuder.
En ven havde goiter, forhindrede at sluge så meget, ja, i varmen at kaste som dig, træthed. Mange analyser, konsultationer - har udpeget eller udpeget operation. De gjorde det sidste år. Nu føles det bedre. Hun var 55 år gammel.

Elenka_Buk 13. april 2016, 20:31

Jeg slettet omkring 3 år siden. Efter en lang søgning efter en god læge-endokrinolog hjemme i Poltava, så i Kharkov, så i flere klinikker i Kiev, stoppede hun hos den ene på Klovska. Jeg kunne godt lide alt. Nu bor jeg på kunstige hormoner Eutiroks. Tilstanden er meget bedre end før operationen. Med jævne mellemrum kontrollerer jeg hormoner.
Hvis du er blevet behandlet, og der ikke er nogen resultater, er operationen en exit. Men fra min egen erfaring kan jeg råde dig til at konsultere nogle få læger, og så træffe en beslutning.

God aften.
I Poltava er alt dårligt hos endokrinologer? Jeg har tænkt der endnu hos nogen til at høre, men det viser sig bedre at Kiev med det samme? (En masse nodular goiter, min læge gav retning til operationen, og kirurgen efter biopsien sagde ikke at slette.

Elenka_Buk 13. april 2016, 21:54

I Poltava gik hun rundt om alle endokrinologer. jeg helbredte mig. hormonerne begyndte at hoppe op og ned. betingelsen var. de sagde at slette, omkostningerne ved operationen blev kaldt mere end det kostede mig i Kiev.
Jeg havde ikke noder. hvis du blev bedt om at se, så vent, giv periodiske analyser for at spore dynamikken.
Min mors knuder, lavede også en biopsi og sagde at se mens.
Hvis der er et spørgsmål om drift, vær ikke bange, det er ikke en superkompliceret operation, allerede på den 3. dag jeg gik, udledte c / o 5 dage. Det vigtigste er at finde en kirurg, der specielt er specialiseret i endokrinologiske operationer, og ikke i dag vedhæftede appendiks, og i morgen skjoldbruskkirtlen. Det var klinikken på Klovskaya, at jeg kunne lide, fordi der er kirurgiske endokrinologer der. kommunikeres på hospitalet med patienter, alle roste alle kirurger - ikke et eneste dårligt svar.
Get Well

Jeg ved det ikke, måske har jeg en læge sådan. Kashperskaya V.Ya.
Hun fortalte mig Tirazol tilbage i december og sagde, lad os se hvad der sker. Det blev selvfølgelig værre, så jeg gik derfra.

My_land 13 april 2016, 21:55

Mamma fik tildelt en operation, der skulle fjernes.
Der var teriotoksikoz, så det er stadig opa! Jeg tabte mig, min mor følte mig meget dårlig. Derefter drak tyrosol, men han giver en masse lever, alle lægerne rådede til at fjerne. Vi venter nu på operationen.

Sundhed til din familie!)))

SladkoEjka 13. april 2016, 22:29

Prøv en anden konsultation ved Institut for Endokrinologi ved ul.Vyshgorodskaya.
I første omgang blev jeg også fortalt at slette, derefter gennemgå bruden, analyseret, lavet en biopsi, besluttede at observere. I to år har hun levet og født et sundt barn.
Men der vil jeg anbefale at du også besøger flere læger, der i 14 kabine. acceptere kirurgi-endokrinologer, hver dag i ugen en anden læge. Men de accepterer kun med deres trøje, der er en læge af uzd Lytkevich Tatiana, det virker meget opmærksomme og omhyggelige. Og der analyserer de, det var billigere end ærligt, men vent længere.

Du Må Gerne Pro Hormoner